Följesedel

Använd Sundtorps följesedel när ni skickar era kirurgiska instrument till oss.

På Sundtorps följesedeln finns alla standardinstrument. Under dessa finns de vanligaste förekommande sorterna.

Det finns flera alternativ hur ni kan använda följesedeln

Skriv ut den och fyll sedan i den för hand.
Ändra sorter, antal eller andra noteringar via datorn. Skriv sedan ut följesedeln direkt från datorn. .
Skapa er en egen fölljesedel där ni själva ändrar sorter. Spara och använd till nästa sändning.
Om ni vill kontroll på alla kirurgiska instrument som ni har skickat till oss. Kan ni med fördel spara alla följesedlar i lämplig mapp.

Har ni andra önskemål, så är det bara att notera det på lämplig plats. Till exempel brådskande. Ni kan även skriva förklaringar eller andra noteringar på baksidan av följesedeln.

Ni kan skicka era kirurgiska instrument avdelningsvis. Instrumenten packar ni separerade tillsammans med Sundtorps följesedlar. Separata fakturor skrivs då till varje kund/avdelning. Glöm inte referensnummer till varje kund.

Om er följesedel inte stämmer. rättar vi till antalet och ändrar ibland till rätt sort. Vid större avvikelser kontaktas ni på telefon.

Fyll i leveransadress och fakturadress(referensnummer). Även kontaktperson och telefonnummer ska stå med, så vi lätt kan nå er för eventuella problem.
Notera Sundtorps kundnummer i fliken kund/avdelning. Det underlättar för oss.

Obs! Om det är en bråttomorder ska lådan/kartongen också märkas. För säkerhets skull bör ni kontakta oss för utlovat leveransbesked.
Paketen skickas sedan tillbaka med DB Schenker, vilket gör att vi alltid har möjlighet att följa och spåra paketet.

Instrumenten som skickas till Sundtorp ska alltid vara väl rengjorda.


Packlådor från Sundtorp!
Vid större försändelser av kirurgiska instrument ,rekommenderar vi Sundtorps plastlådor. Dom är gratis och blir er egen låda med möjlighet att märka upp på olika sätt. Plastlådan skyddar instrumenten väl och det är mindre risk att den kommer bort i olika hanteringar. Ring eller e-maila gärna om ni vi ha en låda. Om ni skickar mindre försändelser kan ni förstås fortsättningsvis använda era egna småpaket eller vadderade kuvert.

Sundtorp_följesedel.pfd